Hunter på jakt

VELLYKKET JAKT: Hunter Mahan jaktet på Ryder Cup-plass og sin tredje PGA-seier, og med seieren kan man si at jakten var vellykket. (FOTO: Getty Images)

Da verdenstoppene falt, benyttet Hunter Mahan sjansen til å markere seg.

Mahan lå fire slag bak lederen, Ryan Palmer, før siste runde av WGC. Og etter 18 hull og seks birdier, viste tavla seks under par. Tredjerunden gikk han fire under par. Ettersom Palmer måtte opp i en 69-runde siste dag, holdt det til seier for Mahan, som med dette tok sin andre seier på PGA-touren i år, den tredje totalt. 

I alle sine tre seirer har Mahan kommet sterkt i helgespillet, og tatt seirene med to knallsterke sisterunder. I WGC endte han 12 under par, to foran Palmer. 

-Dette er en fantastisk turnering, det er nesten som å vinne en major, sa Mahan etter seieren, som han karakteriserer som sin beste så langt. 

 

Ryder Cup-laget

Verdenstoppene Tiger Woods og Phil Mickelson spilte elendig, og har vel ikke vært så langt nede på listene noen gang. Om ikke altfor lenge er det Ryder Cup, og mens Mahan er på full fart inn på laget, er ikke Tiger en gang sikker på om han bør være med. 

- Ingen som slår 18 over par kan være til hjelp for noe som helst lag, sa en nedbrutt Tiger etter sin dårligste plassering noen sinne. 

For Mahan er Ryder Cup et av årets store mål, og med seieren i WGC er han et skritt nærmere. Han har vært med på USAs lag de siste to gangene, men han vil gjerne få bli med uten å være kapteinens valg igjen.

- Det er jo fantastisk å få komme med på laget, men det er et mål for meg å komme med fordi resultatene mine er gode nok, sier Mahan. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.