Hva skjedde, Immelman?

Trevor Immelman har ingen interesse av å titte på verdensrankingen for tiden.

Sørafrikaneren som vant Masters i 2008, har ikke oppnådd spesielt mye å skryte av i tiden etter. Den sympatiske golfspilleren er nå helt nede på en 269. plass på verdensrankingen.

En håndleddsskade må ta mye av skylden for det, og akkurat det er ikke noe problem for Immelman. Det er verre å akseptere at han er så langt etter de beste. Av alle majorvinnere de siste fem årene, er alle inne blant de 60 beste, bortsett altså fra Immelman.

- Det har ikke vært jeg som har spilt de siste 18 månedene. Jeg mener ikke det på en arrogant måte. Jeg vet hva jeg er kapabel til når jeg føler meg bra og sterk. Jeg skal gi meg selv en hel sesong, og så se hva som skjer, sier sørafrikaneren til Reuters.

For første gang på over to år kan Immelman våkne opp uten å kjenne en pulserende smerte i sitt venstre håndledd. Nå forbereder han seg til en ny sesong, og det føles som en ny start.

- Jeg er opprømt. Alt er tilbake på sporet. Jeg ser fram mot en full sesong igjen. Det er noen år siden sist.

Sist Immelman følte seg bra, var i nettopp 2008 - året han vant Masters med tre slags margin ned til Tiger Woods.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.