Hvem blir norgesmester i par-3?

Hvem blir norgesmester i par-3?

REGJERENDE MESTER: Paul Nilbrink vant fjorårets utgave av Groruddalen Open. (Foto: All Over Press)

Groruddalen Golfklubb gjentar fjorårets suksess ved at klubben 23 – 24. juni arrangerer ”Groruddalen Open”, et åpent norsk mesterskap i par 3.

Turneringen er en del av NGFs ”Region Tour”, og vil gi kvalifiseringsmuligheter til Norgescup.

 

På midten av 90-tallet arrangerte nihullsbanen ved riksveg 4 ”Rommen Open”. Mange kjente golfspillere deltok, men turneringen ”døde hen”. I 2011 børstet Østkantklubben støv av den tidligere turneringen igjen med nytt navn og nye pengepremier, som skulle lokke til seg norske elitegolfere.

 

Det hele ble en suksess i 2011 med veldig mange positive tilbakemeldinger fra så vel spillere som NGF og PGA. Derfor vil klubben satse videre på denne turneringsmodellen.

 

- Vi synes turneringsformen er spennende samtidig som den passer særdeles godt for publikum, sier klubbens leder Per Løken som satser på å fylle både sidelinjer og et startfelt på 60 spillere.

 

Turneringen spilles over to dager med en kvalifiseringsrunde med spill over 18 hull på lørdag. Etter denne runden vil det være en cut på 24 pluss like som spiller om den uoffisielle norgesmestertittelen over 27 hull på søndag.

 

Premiepotten vil være på kr. 50.000, hvorav 1. plass gir kr. 30.000 kroner, 2. plass gir 15.000 og 3. plass 5.000. Det deles også ut to plasser blant top 10 for deltagelse i årets individuelle Norgesmesterskap. I tillegg trekkes det blant de  med ”Hole in One” en bærbar Toshiba.

 

(Pressemelding Groruddalen GK) 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.