Hvem får spille med Tiger?

TIDENES COMEBACK: Alles øyne vil være med Tiger Woods når han gjør comeback på Augusta National 8. april. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Nå som vi vet at Tiger gjør comeback, er et av mange store spørsmål: hvem skal han gå i ball med?

I de fleste turneringer er det tilfeldig og datagenerert. Så ikke i Masters. Det er arrangørkomiteen som bestemmer det.
Så hvilke to spillere skal få æren i de to første rundene?
Jim Furyk fikk spørsmålet på fredag om han hadde tenkt noe på det. Det hadde han ikke. Men da spørsmålet først var stilt, trodde han at det ville bli en veteran eller to som fikk plassen ved siden av verdens beste golfspiller. Tanken, ifølge Furyk, må være å ha noen der som kan takle presset og distraksjonene som naturlig nok vil følge med.
- Noen vil like en slik type ball veldig godt og føle seg komfortable og nyte all oppmerksomheten, mens andre helst vil være for seg selv. Det er vanskelig jobb å velge. Men det er ikke noe problem for meg. Jeg bryr meg sjelden om slike ting, sier han til pgatour.com.
Padraig Harrington vet det ikke vil bli en normal helg eller turnering. Men hvis det skulle være en turnering som egner seg godt til å spille i Tigers comeback-ball, så må det være Masters, mener iren.
- Jeg vil være komfortabel med det, sier han.
Det samme er Kenny Perry. Han anser seg som en god venn av Tiger, og selv om han er skuffet over verdensenerens mange krumspring med andre enn sine kone, håper Perry at fansen er villig til å tilgi Tiger.
Steve Stricker har spilt mye med Tiger de siste årene. Han gleder seg til Tigers comeback, og han er nysgjerrig på å se hvordan spillets beste håndterer all viraken. Stricker bryr seg heller ikke om han havner i Tigers ball eller ikke på Augusta National.
- Jeg føler ikke at det blir noe annerledes. Jeg kommer ikke til å behandle ham på noen annen måte, og jeg håper ikke han gjør noe annerledes i forhold til meg. Det har vært en fornøyelse å spille sammen med ham de siste årene, sier Stricker.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.