Hybridsko for menn

HYBRIDSKO: Ecco lanserer Golf Street, en golfsko som også kan brukes på byen. (Foto: Ecco)

Menn over hele verden er begeistret for hybridteknologien, ikke bare når det gjelder køller. Nå handler det om sko.

Ifølge produsenten ønsker nå menn i alle aldre seg den nye ECCO Golf Street, en trendsettende sports- og fritidssko som er spesielt konstruert for bruk både på og utenfor golfbanen.
Trendy utseende
Den har fullgarvet læroverdeler med tøffe fargedetaljer– i for eksempel cactus green, fanta orange, chili red og silver. Golf Street har også kule metalldetaljer som skaper et utseende som appellerer til trendy menn. Kombinasjonen av mote og funksjon på denne skoen øker de langsiktige bruksmulighetene, takket være en serie av formstøpte friksjonsskinner som er laget i slitesterk TPU.

Ecco Golf Street er perfekte å bruke under både tørre og våte forhold hvor som helst. Dette innebærer at du kan bruke dem hele dagen. Skoen passer til alle anledninger, enten det dreier seg om å gjøre seg klar om morgenen, kjøre til golfbanen, spille, handle om ettermiddagen eller til tid med familien om kvelden.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.