Hyggelig USA-gjensyn for Mikkelsen

23. PLASS: Joakim Mikkelsen leverte en stabil turnering i Texas. (Foto: All Over Press)

Joakim Mikkelsen forberedte seg til Q School-førkvalet med 23. plass på Beaumont Open på Adams Golf Pro Tour.

Det ble et hyggelig gjensyn med amerikansk jord for Joakim Mikkelsen, som klarte cuten og endte på en respektabel 23. plass i sin første proffturnering tilbake på andre siden av Atlanteren. Beaumont Open på minitouren Adams Golf Pro Tour ble spilt på Beaumont Country Club i Texas - fire timers kjøretur unna Baylor University hvor Mikkelsen tilbrafte sine fire studieår.

Med stabilt spill leverte drammenseren runder på 70, 69, 71 og 70 slag, for å ta totalen til fire under par sammenlagt. Det var verdt en sjekk på 1 094 dollar, 6 250 kroner.

Bak ham på listen endte en rekke spillere med fartstid fra det tidligere Nationwide Tour. Amerikaneren Chris Walling vant turneringen med en totalt på 17 under par, to slag foran Zecheriah Potter og Anthony Broussard. Mikkelsen ble den nest beste ikke-amerikaneren i feltet, etter australieneren Luke Main på 9. plass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.