Ian Poulters enkle svar

I GODT HUMØR: Ian Poulter spøkte og koste seg under onsdagens trening på Sawgrass. Han gleder seg til helgens turnering. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Tiger Woods? Nei, Ian Poulter bare høres sånn ut.

Ian Poulter er ikke den som viker unna rampelyset eller blitsregnet. Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at han gleder seg stort over å spille de to første rundene av helgens The Players Championship sammen med Tiger Woods.

- Herlig atmosfære. Gleder meg veldig, sier Poulter.

Store forventninger
Poulter høres også ganske mye ut som Tiger når han snakker. I hvert fall når han snakker om sine forventninger.

- Jeg er her for å vinne. Så enkelt er det. Hvis du stilte meg det spørsmålet hver uke, ville du fått det samme svaret. Jeg er ikke fornøyd med noe annet.

Poulter ble nummer to i fjorårets turnering på legendariske Sawgrass.

- Jeg ønsker å vinne golfturneringer. Jeg føler at spillet mitt er godt nok til det, legger han til, ifølge pgatour.com

I tillegg til å bli nummer to i Players i 2009, vant han World Golf Championships-Accenture Match Play Championship tidligere i sesongen, og han ledet Masters etter to spilte runder. Der endte han til slutt på en 10. plass.

Kneskadet
Etter det har han slitt med et kranglete kne, en skade han pådro seg mens han spilte basketball sammen med sin sønn Luke. Han måtte trekke seg fra Zurich Classic, og han har ikke spilt mye golf siden. Han begynte å slå baller igjen i helgen som var, og spilte ni treningshull på tirsdag.

- Jeg iser det ned hver kveld fortsatt, men det går bra.

Hvor bra det faktisk går, får vi vite torsdag kveld. Da slår han ut sammen med Tiger Woods og Hunter Mahan.

For en golfhelg vi går i møte.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.