- Ikke bekymret for skadene

GODT MED TID: Corey Pavin er nok litt bekymret for alle skadene, selv om han foreløpig ikke vil gi uttrykk for det. (Foto: Harry How, Getty Images)

Men Corey Pavin er glad det fortsatt er godt med tid til Ryder Cup begynner.

I skrivende stund er det litt over 130 dager til Ryder Cup går av stabelen. Corey Pavin er amerikanernes kaptein, og i utgangspunktet skulle man kanskje tro han var bekymret.

Anthony Kim, som per dags dato ligger på andreplass på Ryder Cup-listen bak Phil Mickelson, har nylig operert tommelen sin. Steve Stricker, som ligger på sjetteplass på den samme listen, har vært nødt til å trekke seg fra en rekke turneringer i det siste på grunn av en skadet skulder. Tiger Woods - vel, Tiger har hatt sine egne problemer å stri med det siste halve året. Nå sliter han i tillegg med en kranglevoren nakke. Tiger ligger på tiendeplass på Ryder Cup-listen.

- Jeg er klar over skadene, men det er fortsatt godt med tid igjen, sier Pavin til Associated Press.

Men han ønsker selvfølgelig at spillerne sine skal reise til Wales i oktober og ha matchformen inne. De bør helst ikke være rustne.

- Min bekymring for spillerne som kanskje ikke er 100 prosent, er selvfølgelig at de blir friske. Men det er bra å ha en spilleklar kropp med seg inn i Ryder Cup, ikke en kropp som bare har spilt en turnering eller to på forhånd. Jeg vil ha spillere som har spilt jevnt bra hele året. Det er ønskescenariet, sier Pavin.

Spillerne som er blant de åtte beste på Ryder Cup-listen når vi kommer til 15. august, vil automatisk være kvalifisert. De fire siste vil Pavin velge selv.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.