- Ikke bu på Tiger, ellers...

AHHH, TIGER, YOU SUCK: Sånn så det ut, og hørtes ut, da Tiger Woods slo ett av sine mange ville slag med driveren under Masters. (Foto: Streeter Lecka, Getty Images)

Tilskuerne under årets British Open er herved advart.

Tilskuere som prøver å distrahere Tiger under The Open i juli, vil bli kastet ut av banen, kunngjorde arrangørene tirsdag.

Og det uten at Tiger engang er påmeldt. Foreløpig i hvert fall. Det er regnet for å være en formalitet, men det har altså ikke skjedd ennå.

- Vi er ikke en politistat, og folk kan si hva de vil, men hvis de er slemme med spillerne, må vi gjøre noe. De vil bli bedt om å stoppe, og hvis de ikke gjør det, blir de bedt om å gå, sa Royal and Ancient Club chief executive, Peter Dawson, tirsdag.

Tiger Woods fikk en varm mottakelse under Masters for tre uker siden, og stramme sikkerhetstiltak betydde at det ikke ble noen forstyrrelser fra tilskuerne.

Dawson regner ikke med at det vil by på store problemer, fordi Woods vil ha spilt flere turneringer innen han kommer til British Open.

Men, som Dawson, sa:

- Jeg kan også ta feil.

Dawson vil ikke komme med noen kritikk av Tiger.

- Jeg håper golfsporten kan legge det bak seg nå. Det kom som et stort sjokk. Jeg beskrev meg selv som Tigers største fan, og jeg kommer ikke til å si noe om hans privatliv. Jeg synes bare det er veldig trist. Det er jeg sikker på at Tiger synes også, sa Dawson.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.