– Er ikke golf bare et skalkesjul for funksjonell alkoholisme?

– Er ikke golf bare et skalkesjul for funksjonell alkoholisme?

FIKK GJENNOMGÅ: Golfere som ikke har selvironi bør ikke se dette klippet. (Skjermdump: NRK)

​Golfspiller og programleder Jon Almaas ble alene i sitt forsvar av sporten han elsker. Se «Nytt på Nytt»-gjengen gjøne med golfsporten!

Golf-sporten fikk gjennomgå under fredagens episode av satireprogrammet "Nytt på Nytt" på NRK. Jon Almaas, som selv er en habil golfer, hadde lite å stille opp med:

Ingrid Gjessing Linhave:

«Er ikke dette bare diskusjonen om at golfpresidenten synes ski er en tulleidrett. Men så sitter hele det norske folk og tenker HALLO,  golf ER jo tulleidrett. Det er ikke idrett. Det er labbing. Det er faktisk restitusjon for pensjonister hjertepasienter. Det er tusling for folk som ikke tør å bli svette». 

Knut Nærum:

«Er ikke golf bare skalkesjul for funksjonell alkoholisme?».

Se panelet snakke om golf, Finn H. og toppidrettssjef Tore Øvrebø her!

(15:35 inn i sendingen)

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.