- Ikke noe rift med McIlroy

VENNER LIKEVEL: Lee Westwood avfeier ryktene om noe rift mellom ham selv og Ryder Cup-lagkamerat Rory McIlroy. (Foto: All Over Press)

Lee Westwood heller kaldt vann på ryktene om et rift mellom han og Ryder Cup-lagkamerat Rory McIlroy.

Det antatte fiendskapet mellom de to sies å stamme tilbake til fjoråret, da Rory McIlroy bestemte seg for å forlate managementselskapet International Sports Managment (ISM), hvor Westwood har vært en del av stallen i nesten 20 år.

Like etter McIlroys avgjørelse, skrev Westwood til McIlroy på Twitter at han syntes avgjørelsen var "bisarr". Like etter "unfollowet" McIlroy Westwood sin Twitter-feed.

Nå, bare noen dager før Ryder Cup slår i gang i Chicago, sier Westwood det hele er en storm i et vannglass.

- Det ligger ingenting i det. Når folk ser oss på banen sammen tror jeg de lurer på hvor det påståtte klammeriet er. Han forlot management-selskapet som jeg er med i, men hva så? Det var en forretningsavgjørelse. Det er ingenting personlig mellom oss, sier Westwood i et intervju med Daily Telegraph.

Westwood forteller videre at han håper på å spille med McIlroy når Ryder Cup braker løs i slutten av måneden.

- Hvem vil vel ikke spille med ham når han er i denne formen? Jeg ville elsket det, det ville vært bra. I fourball ville vi gjort drøssevis med birdies. Han har lært seg å tro på sitt eget talent, og har jobbet hardt for å komme dit han er. 

- Man kan ikke kalle ham ung og umoden noe mer. Rory er en mann. Han er 23, han er moden og han er en balansert golfer. Å vinne er en vane, og han er avhengig av det for øyeblikket. Det er godt å se, avslutter Westwood.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.