- Ikke i Ryder Cups ånd

RORY MED PARYKK: Rory McIlroy og de andre spillerne på det europeiske laget hadde det morsomt på den andre treningsrunden onsdag. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Corey Pavin vil ikke rigge en ball med Colin Montgomerie for at Rory McIlroy og Tiger Woods skal møtes.

Woods og McIlroy har aldri spilt mot hverandre, eller sammen for den saks skyld, men etter at McIlroy ble sitert på at han ville at det skulle skje på Celtic Manor, svarte Woods med et smil:
"Me too".
Tilfeldig
Pavin og Monty leverer inn sine paroppsett uavhengig av hverandre, så det er en sjanse for at de kan møtes. Men Pavin er klar på at han ikke vil være med på noe avtalt spill.
- Jeg tror ikke det er i Ryder Cups ånd. Hvis det skjer, så er det fordi det er tilfeldig.
Det er mye som tyder på at Monty vil begynne med McIlroy og Graeme McDowell på fredagens fourball. Hvis Pavin sender ut Tiger først, slik Curtis Strange gjorde i 2002, Hal Sutton gjorde i 2004 og Tom Lehman gjorde da Tiger sist spilte Ryder Cup, har vi duellen mange kanskje ser på som den mest spennende i årets turnering.
- Uansett hvilken kamp publikum får se, kommer det til å være verdt inngangsbilletten. Vi får bare se hvor kortene lander, sa Pavin.
McIlroy uttalte for en tid tilbake, da Tiger slet som verst, at alle spillerne på det europeiske laget vil like å møte Tiger, underforstått at han vil være i en slik form at det vil være enklere å slå ham.
Andre har angret
- Jeg tror andre har sagt ting som det til Tiger tidligere, og kanskje de har angret på det. Jeg vet at Tiger er klar for kommentaren. Hvis de skulle møtes, så tror jeg kampen blir svært underholdende. Men jeg vet ikke om det skjer.
Apropos Tiger og motivasjon: i 2006, under en World Match Play-turnering i California, sa Stephen Ames - som Tiger skulle møte i første runde - at han trodde han hadde en god sjanse mot verdenseneren, "særlig med tanke på hvor han slår ballen". Den neste dagen vant Tiger de ni første hullene, sju av dem med birdies, og kampen var over på det tiende hullet.
På spørsmål om hvordan han reagerte på Ames' kommentar, svarte Tiger med et smil: "9 and 8!"
Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.