Ingen aprilspøk

Nøtterøy melder om gode forhold ved åpning 30. mars. (Foto: Nøtterøy Golfbane)

I dag, 30. mars, åpner 18-hullsbanen på Nøtterøy Golfbane. Og imorgen åpner Randsfjorden Golfpark.

For nesten et år siden, 1. april 2011, ble det sendt ut en pressemeldning fra Nøtterøy Golfbane om at deler av 18-hullsbanen hadde åpnet.

- Vi skrev at en dugnadsgjeng hadde ryddet masse snø på de 9 første hullene. Vi fortalte at man burde ta med seg fargede baller. Denne aprilspøken var det mange journalister og golfere som ble lurt av. I år åpner vi derfor før 1. april! Det er daglig leder Jørgen Gierløff i Nøtterøy Golfbane AS som melder dette glade påskebudskap. Han rapporterer videre at banen ser fin ut og har klart vinteren bra!
Det er også en god nyhet at det allerede er over 50 deltakere som har meldt seg på årets VTG-kurser på Nøtterøy. Dette lover godt for årets sesong.
 
I innlandet
Også ved Randsfjorden er det glade vårtegn for golfere. Land Golfklubb åpner sin bane Randsfjorden Golfpark i Søndre Land lørdag 31. mars med spill på sommergreener.
Dette er selvfølgelig rekordtidlig, men banen er klar og flott å spille, i følge Stein E Lium
Det tas forbehold for at banen kan åpne senere på dagen ved eventuelle kuldegrader.
Dette kunngjøres på hjemmesiden www.land-gk.no
 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.