Ingen avtale på bakrommet

Ingen avtale på bakrommet

Ryder Cup-kapteinene Davis Love lll og Jose Maria Olazabal avviser at de kommer til å sette Woods og McIlroy mot hverandre i match søndag.

- Jeg vet alle er ivrige etter å se akkurat den matchen, men Ryder Cup er større enn én enkelt match, sier kapteinen.

I tiden før Ryder Cup er det alltid spekulasjoner om vi skal få se "drømmematchen" mellom den beste amerikaneren mot den beste fra Europa. Denne gangen er det Woods-McIlroy som vil bli det store trekkplasteret for golffans over hele verden.
 
USA-kaptein Davis Love lll og hans europeiske motpart Jose Maria Olazabal er imidlertid klare på at de to ikke kommer til å inngå en avtale på bakrommet for å sikre at de to møtes i en av singelmatchene på søndag.
- Jeg kommer definitivt ikke til å gå inn i Europas garderobe for å prøve å rigge matcher. Tidligere har jeg sagt at det hadde vært gøy å sitte her og sette dem opp mot hverandre, men det er imot kapteinenes oppdrag å holde på på den måten, sier Love.
 
Olazabal er enig og legger vekt på hvor viktig det er å sette laget foran alt annet.
 
- Jeg vet alle er ivrige etter å se akkurat den matchen, men Ryder Cup er større enn én enkelt match.
 
- Søndag blir som det blir. Vi venter å ser hva som skjer i helgen. Fredag og lørdag kommer til å avgjøre hva vi skal gjøre på søndag, sier spanjolen.
 
I pressen har det amerikanske laget blitt karakterisert som individualister som i helgen skal spille mot et svært sammensveiset europeisk kollektiv. Love mener dette ikke er sant. De siste dagene har amerikanerne drevet med mye  laggbygging.
Det har vært middager, konserter og bordtennisturneringer.
- Vi vil at de skal nyte denne opplevelsen og ikke legge for mye press på seg selv, sier kaptein Love.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.