Ingen beskyttelse for Tiger

PÅ PLASS: Tiger Woods ankom Australia mandag ettermiddag, der han ble møtt av skuelystne. (Foto: Ryan Pierse, Getty Images)

Tiger Woods får ingen spesialbehandling under Australian Masters denne uken.

Den tidligere verdenseneren er på plass i Melbourne der han skal forsøke å forsvare tittelen han vant i fjor under Australian Masters. Tidligere har australsk presse meldt at tilskuere som trakasserer Tiger Woods under turneringen, vil bli kastet ut fra Victoria Golf Club etter én advarsel.

Det avviser turneringsdirektøren.

- Det er overhodet ingen spesifikk regel når det gjelder Tiger Woods, sa Marcus Gale til Reuters mandag. - Vi forventer at tilskuerne oppfører seg, som de alltid har gjort, et faktum Tiger selv kommenterte i fjor. Han kommer ikke til å bli behandlet på noen annen måte enn andre spillere, la han til.

Det var like etter at han vant Australian Masters i fjor at de første historiene om Woods' sidesprang dukket opp, noe som raskt utviklet seg til en mediestorm uten sidestykke. Tiger Woods' ekteskap har senere gått i oppløsning, og bare glimtvis har vi sett biter av den golfspilleren Tiger en gang var.

Det er ventet et sted mellom 70.000 og 100.000 tilskuere i årets turnering.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.