Ingen Europa-tour for Krog eller Martens

BLE MED DRØMMEN: Lene Krog og Caroline Martens var aldri i nærheten av å hevde seg i LET-kvaliken i Spania denne uken (Foto: All Over Press).

De norske jentene Lene Krog og Caroline Martens har denne uken forsøkt seg på q-school til neste års Europa-tour. Dessverre klarte ingen av dem cuten.

Det siste steget av årets q school-kvalifiseringen blir spilt på La Manga denne uken, men ingen av de norske jentene får muligheten til å kjempe om avansement i helgen. 

Både Krog og Martens leverte runder på 73 slag, en over par lørdag. Martens endte med det 20 over par for turneringen etter tidligere runder på 80, 76 og 79 slag. Krog på sin side endte syv slag lenger bak med runder på 83, 77 og 82 slag. Cutgrensen etter fire runder ble satt på 15 over par. 

Dermed venter henholdsvis LET Access Tour og Nordea Tour for de to jentene neste sesong.

Svenske Caroline Hedwall leder turneringen i Spania. Hun ligger syv under par totalt, fire foran Jaclyn Sweeny fra USA.

Livescore finner du her.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.