Ingen fare med Westwood

BLIR KLAR: Lee Westwood blir spilleklar i tide til Ryder Cup. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Lee Westwood er "før skjemaet" når det gjelder kampen om å bli klar til Ryder Cup.

Engelskmannen har slitt med en leggmuskel i lengre tid, og flere har spekulert i om verdenstreeren vil rekke å bli frisk nok til å delta i Ryder Cup på Celtic Manor i begynnelsen av oktober. Sist ut var Europas visekaptein Paul McGinley, som uttrykte bekymring.

Tirsdag kom svaret fra Westwood-leiren.

- Lee kommer til å spille Ryder Cup. Han ligger noen dager foran skjemaet, og alt ser bra ut, sa talsmannen for ISM (International Sports Management) til BBC Sport.

- Lee begynte å chippe og putte i forrige uke, og han slår ned til femmerjern. Det har ikke vært noen tilbakeslag. Han regner med å komme seg igjennom hele bagen i løpet av uken, og på fredag skal han spille 36 hull bare for å være sikker på at han vil være i stand til å spille to runder i Ryder Cup, la talsmannen til.

Westwood, som har vært en av Europas viktigste spillere i de seks turneringene han har spilt, kommer ikke til å spille noen turneringer før Ryder Cup, med unntak av et veldedighetsevent i neste uke der Darren Clarke er vertskap.

Før Westwood ble skadet, var han en av de beste og mest stabile spillerne på touren. Han ble nummer to i både Masters og The Open, i tillegg til at han vant St. Jude Classic.

Westwood har spilt for fire seirende europeiske lag, og han har vunnet 14 kamper, tapt ti og delt fem.

Kilde: Press Association

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.