- Ingen følelser er bedre

14 UNDER PAR: Heath Slocum var best av samtlige i helgens McGladrey Classic. Det tjente han 720.000 dollar på. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Heath Slocum tok sin fjerde PGA-tittel søndag etter en intens avslutning.

Slocum begynte dagen med en ettslagsledelse i The McGladrey Classic, og det ble tidlig klart at amerikaneren hadde skumle hensikter. Han var fire under par for dagen etter åtte hull, og på det tidspunktet ledet han med fire slag.

Så ble det bogey på hull ni og 12, og bakfra begynte David Toms, Robert Allenby, Arjun Atwal og Bill Haas å spise seg stadig nærmere. Men en spektakulær, om enn noe heldig, birdie på det 16. hullet fra nesten tjue meter, ga Slocum det pusterommet han trengte. Putten var på full fart mot hullet, stanset i flagget, og datt nedi.

Til slutt var han ett slag foran Haas, med Allenby på tredje.

- Den putten på det 16. hullet, sa Slocum etterpå og ristet på hodet. - Du forventer ikke senke slike. Det var veldig deilig. Jeg slo noen ville slag, gjorde noen feil, men jeg holdt det hele sammen, oppsummerte han.

Fire seire har han nå, og han klarer ikke å rangere noen av dem over hverandre.

- Alle seire er fantastiske. Du går inn i alle turneringer med ønske om å vinne. Og når du klarer det, er det ingen andre følelser som er bedre, mente han.

Seieren var verdt 720.000 dollar, og han klatret med det til 29. plass på pengelisten. De 30 beste får en invitasjon til neste års Masters, men Slocum har bare én turnering igjen på spilleplanen sin. De fleste spillerne på topp 30 spiller imidlertid ikke så mye på denne tiden av året, så med en god turnering til, vil han være så godt som sikret.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.