Ingen Lefty i Grand Slam of Golf

PSORIASIS ARTRITT: Phil Mickelson sliter med psoriasis artritt, som han ble diagnostisert med tidligere i sesongen. (Foto: Donald Miralle, Getty Images)

Masters-vinner Phil Mickelson stiller ikke til start i turneringen for majorvinnere på Bermuda neste måned.

Der skulle han ha møtt sesongens tre andre majorvinnere. Isteden tar Ernie Els hans plass. Turneringen varer i to dager.

Graeme McDowell vant US Open, Louis Oosthuizen vant The Open og tyske Martin Kaymer gikk til topps i PGA Championship. Det betyr i praksis at ingen amerikanere vil delta i turneringen for første gang siden 1994.

Det er Mickelsons psoriasis artritt som er årsaken, og Lefty trenger hvile etter en lang sesonginnspurt som inkluderer Ryder Cup i begynnelsen av neste måned.

Lefty fikk diagnosen tidligere i sesongen.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.