Ingen Open på Ballesteros

LEI SEG: Seve Ballesteros hadde gledet seg til The Open på St. Andrews, men må holde seg hjemme isteden. (Foto: Europa Press/Getty Images)

Severiano Ballesteros kommer likevel ikke til å være til stede under British Open.

Ballesteros har tatt beslutningen etter å ha rådført seg med sine leger. Han gjennomgikk noen rutinemessige tester på sykehuset i Madrid på tirsdag, og legene mener det er best at Seve ikke påfører seg selv noe mer stress eller følelsesmessig sterke situasjoner enn nødvendig.
Ballesteros er blitt operert flere ganger for hjernesvulst, etter at han fikk diagnosen i oktober 2008.
- På tross av Ballesteros' utmerkede form, tror vi ikke at en tur til Skottland i juli vil være bra for Seve. Det er viktig at Ballesteros fortsetter med sitt rolige liv, sier sjefsonkologen Dr. Belda på seveballesteros.com.
Ballesteros selv sier at han gjerne skulle vært på St. Andrews neste måned, slik at han personlig kunne takke alle golffans og venner for støtten.
- Jeg er klar over at det kan være noen som har forberedt seg på en tur til St. Andrews for å støtte meg. Jeg ønsker ikke å skuffe noen i siste øyeblikk, og etter å ha rådført meg med legene mine, har jeg tatt den vanskelige beslutningen om ikke å dra til St. Andrews, sier Seve.
Ballesteros fortsetter dermed sin rekonvalsens i Pedrena, Spania.
Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.