Ingen opptur for Skarpnord

KLARTE IKKE CUTEN: Marianne Skarpnord misset cuten i sin første majorturnering. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Marianne Skarpnord misset cuten, men Suzann Pettersen henger med i teten.

Skarpnord, som gjør sin debut på LPGA-touren denne sesongen, misset cuten i Kraft Nabisco Championship, etter at den andre runden fredag endte på 74 slag - to over par. Hun maktet bare én birdie fredag, og den kom på det siste hullet. Hun endte totalt på åtte over par, og det er en god del slag for mange til å få spille videre i turneringen.

Suzann Pettersen ledet etter første dag, etter en runde på fem under par, men hun fikk det vesentlig tyngre fredag. Mens torsdagens runde var bogeyfri, pådro hun seg tre enkle og en dobbel bogey på fredagens, og hadde det ikke vært for to raske birdies på slutten, ville runden ha endt på nokså stygge tall.

Isteden ble det en 73-runde, en over par, hvilket betyr at hun fortsatt er blitt de ti beste i årets første majorturnering. Delt sjuendeplass, for å være nøyaktig. Hun er fire under par sammenlagt, og det er tre slag bak ledende Song-Hee Kim.

Karen Stupples, Cristie Kerr og Lorena Ochoa følger på plassene bak, alle på seks under par.

Song-Hee Kim er den høyest rankede spilleren i toppen som ikke har vunnet ennå på LPGA-touren.

På en dag da været bar bud om lave scores, var det få som leverte. Cristie Kerr, derimot, var en av dem. Hun gikk en runde på 67 slag, noe som ga henne et fantastisk utgangspunkt før de avsluttende to rundene (2. plass)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.