Ingen overraskelser i guttelaget

KLAR: Vetle Marøy er en av de seks som er tatt ut til årets EM i Sverige. (Foto: Christian Døvle)

Guttelaget som skal representere norsk ære i europamesterskapet i Sverige er klart. Med unntak av en spiller stiller Norge med uforandret lag fra 2011.


(NGF) Europamesterskapet for lag gutter arrangeres på Lidingö Golfklubb utenfor Stockholm 10.-14. juli 2012. Norges Golfforbund (NGF) har tatt ut følgende spillere til å representere Norge:

 

- Kristoffer Ventura, Moss & Rygge GK

- Kristian Krogh Johannessen, Drammen GK

- Vetle Marøy, Bergen GK

- Andreas Halvorsen, Larvik GK

- Petter Mikalsen, Stavanger GK

- Jarand Ekeland Arnøy, Fana GK

 

15 år gamle Jarand Arnøy fra Bergen erstatter fjorårets norgesmester Andreas Gjesteby som er blitt senior. Utover dette er laget uforandret fra EM i 2011.

 

Les også: Arnøy beste norske på Miklagard

 

I lag-EM spiller seks deltagere fra hver nasjon to runder hver a 18 hull innledningsvis, hvorav 10 av de 12 beste resultatene er tellende. De åtte beste lagene etter de to første rundene spiller om medaljene etter et cup-system (A-flight).


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.