Ingen rekord på Couples

NESTEN: Fred Couples var nær ved å sette rekord på Champions Tour, men det ble vanskelig siden bare to runder ble tellende fra helgens turnering. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Regn satte en stopper for Fred Couples' rekordforsøk.

Freddie "Boom-boom" Couples, Mr. Cool - kjært barn har mange navn, men ikke nødvendigvis så mange rekorder. Det hadde Fred Couples lyst til å gjøre noe med i helgens Outback Steakhouse Pro-Am på seniortouren i USA. Før turneringen hadde han vunnet tre turneringer på rad. Det hadde ikke skjedd siden Chi Chi Rodriguez vant fire på rad i 1987, og Couples kunne altså tangere rekorden.

Slik gikk det ikke. Turneringen ble stanset etter to runder på grunn av regn, og etter to runder lå tyske Bernhard Langer i tet. Han ble dermed stående som vinner. Det er tiende gang den oversympatiske tyskeren gjør det på seniortouren. Couples ble nummer 12.

Mark O'Meara og Mike Reid delte andreplassen. For førstnevnte begynner akkurat det å bli en vane. Han er blitt nummer to hele ni ganger på fire sesonger.

Langer er med seieren på andreplass i Charles Schwab Cup, bak Fred Couples.
 
Tom Watson, som vant turneringen i 2007 og 2008, endte nok en gang blant de ti beste.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.