- Ingen risiko med Tiger

KLAR FOR KAMP: Corey Pavin har tatt ut laget som skal møte Europa på Celtic Manor i begynnelsen av oktober. (Foto: Andy Lyons, Getty Images)

Corey Pavin er helt rolig på valget av Tiger Woods.

Verdenseneren har ikke helt vært seg selv på golfbanen denne sesongen, av årsaker vi ikke skal bruke noen flere milimetre på her, og det var mange som mente at Tiger ikke burde komme med på årets Ryder Cup-lag.

Det gjorde han.

Og skal vi tro kaptein Corey Pavin, var det heller aldri noe vanskelig valg.

- Jeg bare observerte og ventet. Jeg hadde håpet at han skulle kvalifisere seg på poeng, men det gjorde han ikke, så jeg ventet og så hvordan han spilte, sier Pavin.

Woods er blitt nummer 12 og 11 de to siste turneringene.

- Han er en av 12 på laget, og alle er like viktige. Målet er å ha 12 spillere som utgjør laget USA, som alle har det samme målet i sikte. Jeg synes laget vårt er veldig bra, og jeg tror disse fire komplementerer de andre åtte bra. Det var målet, mener Pavin.

I tillegg til Tiger ble Stewart Cink, Zach Johnson og Rickie Fowler tatt ut.

Det er ventet at Tiger vil spille sammen med verdensfirer Steve Stricker, som Tiger tok fire av fire poeng sammen med under President's Cup i San Francisco for 11 måneder siden, men Pavin holder kortene tett inntil brystet enn så lenge.

- Det er mange kombinasjoner, og jeg er ikke redd for å sette hvem som helst sammen. Ingenting er risset i sten ennå.

Europeerne har seks debutanter i laget, mens USA har fem. Hvert lag har fire spillere som er inne på topp ti på verdensrankingen.

Kilde: Press Association
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.