Ingen stor norsk dag

Christian Aronsen ble beste norske spiller i ukens Hi5-turnering i Murcia. Foto: Tom Erik Andersen

Christian Aronsen beste norske i Murcia. Tung dag for Tage og Marianne.

Henrik Bjørnstad imponerte under første dag av PGA-turneringen The Honda Classic, men torsdag var ellers ingen god norsk dag på tourene.

I Hi5-turneringen Murcia avsluttet Christian Aronsen sisterunden på El Valle med 75. Dermed falt han til 25. plass, men ble likevel best av de norske, ett slag foran Marius Thorp.

Eirik Tage Johansen hadde med +5 en svart førstedag på Europatouren i Kuala Lumpur. Og heller ikke Marianne Skarpnord (+2) fikk det til å stemme på åpningsdagen på Ladies European Tour i Australia.

Heller ikke den andre spilledagen (fredag morgen norsk tid) fikk Marianne det til å stemme. Hun misset cuten med to slag. Neste oppgave blir Women's Australian Open neste uke.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.