Ingen Tiger på Doral

I TRENING IGJEN: Tiger Woods er tilbake i trening, men det er foreløpig uklart når han vil delta i en turnering igjen.

Hele verden venter fremdeles på at Tiger Woods skal spille sin første golfturnering.

Verdensstjernen har fått sin skjerv av negativ publisitet etter at han ble tatt med buksene nede. Det er flere måneder siden, og Tiger har blant annet vært igjennom en behandling på en klinikk for sexavhengige. Kompetitiv golf, derimot - det har han ikke spilt på en stund.
Nå har han heller ikke meldt seg på neste ukes CA Championship på Doral's Blue Monster. Det er første gang han går glipp av akkurat den turneringen, som er en World Golf Championship-turnering. Spillerne hadde fram til klokken fem fredag ettermiddag til å melde seg på, men Tigers navn er altså ikke på listen.
Totalt 64 spillere deltar i turneringen, inkludert Steve Stricker og Phil Mickelson - de to spillerne som ligger hakket bak Tiger Woods på verdensrankingen.
Woods er tilbake i trening, men han har så langt ikke sagt noe om når han vil være tilbake igjen. Han har vunnet turneringen på Doral tre ganger i sin karriere.
Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.