Ingen tuktet Jason Bohn

SÅ GLAD, SÅ GLAD: Jason Bohn var ekstatisk etter sin andre seier på PGA-touren søndag kveld. (Foto: Chris Trotman, Getty Images)

For Jason Bohn var oppfølgeren enda bedre.

Jason Bohn gikk til topps i helgens Zurich Classic. Det var hans andre seier på touren.

- Dette forandrer livet mitt, sa 37-åringen etter at han hadde sikret seg 500 FedExCup-poeng og godt over 1,1 millioner dollar.

Og det var litt av en måte han gjorde det på også. Han gjorde birdies på tre av de fire siste hullene for en to slags seier over Jeff Overton.

Bohn innrømmer at han hadde tårer i øynene da han satte sin siste putt. Hans forrige seier kom i 2005 - i B.C Open.

Bohn har vært igjennom en rekke skader, inkludert ryggproblemer han trengte operasjon for, og nettopp derfor smakte helgens seier enda søtere enn den forrige. Før den siste runden sa han til caddien sin at han ikke kom til å si spesielt mye på sine siste 18.

- Jeg ville nyte hvert øyeblikk. Jeg fikk ikke med meg dette da jeg vant min første tittel, sa han etterpå.

Troy Merritt endte på tredjeplass, med Lee Janzen og Greg Chalmers på plassene bak.

Turneringen ble heftet av mye torden og regn. Bohn, for eksempel, spilte 24 hull lørdag og 30 søndag.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.