- Ingen tvil om Tiger

SLO TIGER: Graeme McDowell var ustoppelig da det gjaldt som mest i omspillet i Chevron World Challenge. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Graeme McDowell tror Tiger Woods kan gjenvinne sin aura av uovervinnelighet.

McDowell slo Tiger i et vanvittig omspill i helgens Chevron World Challenge, og nektet den tidligere verdenseneren det som lenge så ut til å være en klar og enkel seier. Fremdeles har ikke Tiger vunnet siden han vant Australian Masters i november i fjor, like før problemene hans begynte.

Men McDowell tror Tiger er på vei tilbake, og at det bare er et tidsspørsmål før han igjen dominerer slik han pleide.

- Jeg tror han kan spille seg tilbake til å ha den mystikken han hadde. Ingen tvil om det. Han må bare fortsette å la køllene tale for seg. Han pleide å virke uovervinnelig. Selvfølgelig har han fremstått som mer menneskelig de siste 12 månedene. Når alt kommer til alt, er vi alle menneskelige og vi gjør alle feil og vi slår alle dårlige golfslag. Men det er noe spesielt ved golfen hans. Jeg regner med at Tigers mystikk kommer tilbake når golfkøllene begynner å snakke igjen, sier McDowell.

I kontrast til Tiger har McDowell hatt et år som knapt kunne ha vært bedre. Etter at han ble nummer to i Chevron World Challenge i fjor, har han vunnet sin første majortittel og senket sin første vinnende putt i Ryder Cup. Jo - og så har han vunnet et par-tre andre turneringer også.

- Jeg har hatt en opp-og-ned-karriere. Nok opp og nok ned. Jeg har alltid hatt bratte læringskurver. Jeg har lært fra mine nedturer, og jeg har jobbet veldig hardt de siste tre-fire årene og gjort noen store, viktige valg i livet mitt. Jeg føler at jeg har fortjent suksessen til en viss grad, og jeg har følt at det som har skjedd i år, har vært på gang. Men jeg så ikke for meg at det skulle bli så fantastisk.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.