Ingen Westwood i Players

TRANG SPILLEPLAN: Det blir vanskelig for Lee Westwood å spille Players Championship i år. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Lee Westwood har bestemt seg for å droppe Players Championship i år.

Verdenseneren er ikke medlem av PGA-touren, siden han foretrekker å tilbringe mer tid i Europa der han kan være nærmere familie og venner. Derfor dropper han Players Championsip i Florida i mai.

Som ikke-medlem kan ikke Westwood delta i mer enn tre vanlige turneringer utenom major- og world championship-turneringene, og Westy føler at en tur til Sawgrass rett og slett ikke passer inn med planene hans.

- Det er fem uker mellom Masters og matchplay-turneringen i Spania (19-22.mai, en uke etter Players), og jeg ønsker å spille et par turneringer på vei inn mot den turneringen, forklarer Westwood.

Rory McIlroy har sagt at han også vurderer å droppe turneringen. Nordiren har også sagt fra seg sitt PGA-medlemskap denne sesongen.

De øvrige turneringene Westwood spiller i USA, blir Honda Classic i mars, fordi den ligger mellom to world championship-turneringer henholdsvis i Arizona og Florida. Han spiller også Houston Open som oppvarming til Masters uka etter, og han skal også spille St. Jude Classic - turneringen han vant i fjor. St. Jude Classic går av stabelen uken før US Open.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.