- Ingenting kan måle seg med dette

FOR ET COMEBACK DET BLIR: Tiger Woods er klar for Masters i begynnelsen av april. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Tigers comeback er det største noensinne, mener Notah Begay III.

Som tidligere college-kompis og romkamerat, og ikke minst som en nær venn av Tiger Woods, har Notah Begay III blitt noe av en uoffisiell talsmann for alt som har med Tiger Woods å gjøre. Begay har vært så nær Tiger det har gått an å være de siste månedene. Tirsdag, da Woods kunngjorde at han kommer tilbake til kompetitiv golf under Masters i begynnelsen av april, sa Begay at det var der han trodde Tiger kom til å gjøre det.
- Jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å bli kjent med spillet igjen enn på Augusta og i Masters. Turneringens historie, måten de driver den på. Jeg håper bare ikke hypen og alt mediefokuset vil eliminere det faktum at det en majorturnering, og at det ikke ødelegger for de andre spillerne den uka, sa Begay.
Akkurat det siste skal vel godt gjøres.
Det bor 194.000 mennesker i byen Augusta, og det kommer til å bli et innrykk av en annen verden når golfens ubestridte ener returnerer til rampelyset for noe annet enn bilkrasjer og tvilsomme kvinnehistorier.
- Jeg tror mange av spillerne er bekymret for at det kommer til å distrahere dem. Men mange er sikkert også bare glade for å ha ham tilbake, fortsetter Begay. - Sannsynligvis kommer dette til å bli den mest sette golfturneringen i golfens historie. Det er ingenting som kan måle seg med dette, verken innen golf eller noe annen sport, mener han.
Han mener også at Augusta National er den beste banen, rent sikkerhetsmessig, å komme tilbake på for Tiger. Tiger har for øvrig vunnet Masters fire ganger. Sist det skjedde, var i 2005. Og nå mener Begay at Tiger er en helt annen person.
- Dette har vært veldig vanskelig for alle. Han er definitivt mer ydmyk nå. Hele denne saken har fått Tiger til å evaluere seg selv og hvilke prioriteringer han gjør. Og litt ydmykhet har aldri skadet noen.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.