Innesvingen overtar Haga-rangen

INVESTERER: Lars Havrevold og Innesvingen overtar nå driving range og korthullsbanen på Haga.

Overtar driving-rangen og korthullsbanen på Haga for ti millioner kroner.

Avtalen ble offentliggjort i en pressemelding torsdag ettermiddag. Sentrale i overtakelsen står Lars Havrevold fra Innesvingen Golfsenter og en investorgruppe bestående av Per Heidenreich og Ole Jacob Figenbaum.

Selskapet har gjennom en langsiktig leieavtale med Haga Golfutvikling «i prinspippet» overtatt driving-range og nihullsbanen de nærmeste 40 årene.

- Innesvingen har drevet med innendørssenter i Bærum i 15 år, og har de siste tre årene bygd opp kompetanse på trening og instruksjon sammen med Darren Webster-Clarke, som blant annet trener Marianne Skarpnord og flere andre profesjonelle spillere. Med overtakelse av treningsanlegget på Haga vil senteret bli et komplett helårs kompetansesenter mot golfspillere på alle nivåer, kommenterer Lars Havrevold.

Senteret er også hjemmebane for PGA Norge som bruker fasilitetene i sin utdannelse av norske trenere.

- Vi ser nytteverdien av å ha kontroll på hele anlegget. Nå kan vi utvikle dette videre og satse aktivt på å bygge golfsporten i Norge. Her er både nybegynnere, viderekommende og profesjonelle velkomne, understreker Havrevold.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.