Inngår samarbeid med festival og håndballklubb

Inngår samarbeid med festival og håndballklubb

(Foto: Larvik GK)

Larvik Golfbane etablerer samarbeid med Stavernfestivalen og Larvik Håndballklubb.
 

– Styrene i Larvik Golfbane AS, Stavernfestivalen og Larvik Håndballklubb har besluttet å etablere en felles samarbeidsplatform for å utvikle virksomhetene fremover på best mulig måte. Dette til glede for våre kunder og samarbeidspartnere, samt sammen for å bidra til å markere Larvik enda sterkere i markedet som en kulturby gjennom golf, musikkfestivaler/konsterte og elitehåndball, heter det i en pressemelding fra Larvik GK.

Samarbeidet etableres i første omgang innenfor økonomi, der det nå etableres en felles økonomiavdeling for virksomhetene. Samarbeidet vil deretter utvikles innenfor områder som arrangement og markedsføring.

– Stavernfestivalen har gjennom sin nye arena på Larvik Golfbane et solid utgangspunkt for å bygge Larvik som en markant festivalby fremover. Larvik Golfbane er en av de beste golfbanene i landet og Larvik HK er en av Europas ledende damehåndballklubber. Dette til sammen gjør at vi har et produkt som bør bidra til både befolkningsvekst, økt turisme, økt handel og nye arbeidsplasser til byen, hvis vi gjør dette riktig fremover, står det i pressemeldingen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.