Insekt stoppet Poulter

KJIP OPPLADNING: Ian Poulter tror han ble bitt av en klegg under en treningsrunde på mandag. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Man skal passe seg for litt av hvert.

Ian Poulter måtte trekke seg fra onsdagens pro-am i forkant av Alstom Open de France på Europatouren denne uken, etter at det gikk infeksjon i et insektbitt.

Monty hvilte også
"Trøsten" var at Poulter ikke var alene om å kaste inn håndkleet. Den italienske tenåringssensasjonen Matteo Manassero måtte også trekke seg, fordi han ble truffet av en golfball under trening tidligere i uken. Colin Montgomerie ville heller ikke risikere å forverre sine småskader ytterligere.

- Jeg trente på Woburn på mandag, og ble bitt av en klegg eller noe. Det hovnet opp, og da jeg puttet hånden ned i lommen, kjente jeg en stor klump i lysken, Jeg skjønte at noe var galt. Jeg gikk til legen, fikk antibiotika, og bestemte meg for å fly til Frankrike. Det gjorde saken neppe noe bedre, forteller Poulter.

Torsdag morgen bestemte han seg likevel for å spille turneringen.

Truffet av drive
For Manasseros del kunne det virkelig ha gått ille. Han var ute på en treningsrunde, da en ball traff ham i hånden.

- Vi snakket med gruppen som kom bak oss, og det var en av drivene som traff meg. Ballen spratt ikke - den kom rett på. Det gjorde veldig vondt, sier han.

Turneringen er viktig for Manassero. Det er hans femte start som profesjonell, men på grunn av hans lave alder, har han ikke lov til å spille mer enn sju. Og selv om han har klart cuten i samtlige turneringer så langt, mangler han fortsatt en stor sum penger for å unngå kvalifiseringsskolen til høsten.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.