Inspirert av europatouren

PREMIEN: Vinneren av Haugaland Golfklubbs vinterturnering får muligheten til å spille på legendariske St. Andrews.

Sveio Golfpark starter til helgen opp en ny serie med helgeturneringer, vinneren får en gratis reise til Skottland og spill på golfens vugge St. Andrews.

Gjennom hele året har Haugaland Golfklubb arrangert den ukentlige turneringen "Weekend Medal" med shotgun-start. Når turneringen nå beveger seg over til vintersesongen piffes konseptet opp.

Gjennom en serie turneringer som slår i gang hver lørdag fra og med 16. oktober vil de beste spillerne møtes i en "superfinale" i slutten av februar. Serien kalles Race to St. Andrews, og deltagerne konkurrerer her om en reise til Skotland og spill på golfens vugge, The Old Course på St. Andrews. Ideén er hentet fra europatourens Race to Dubai.

Race to Dubai er Order of Merit-listen over de beste spillerne på årets europatour. I løpet av sesongen samler spillerne opp poeng basert på deres turneringsresultater. De beste spillerne får spille finale i Dubai hvor vinneren stikker av med en større pengepremie.

I en mindre skala arrangeres det lignende konseptet Race to St. Andrews på Sveio Golfpark gjennom vintersesongen. En kreativ vri for å opprettholde turneringsaktiviteten mens kulda setter inn. Turneringen er åpen for alle, og som en ekstra gulrot vil den beste på resultatlisten som ikke er medlem av klubben vinne ett års medlemskap i Haugaland Golfklubb. De ukentlige vinnerne får gavekort i proshopen.

For mer informasjon kan du besøke klubbens hjemmesider.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.