Intet Open-eventyr for Tutta

KOM ALDRI I GANG: Suzann Pettersen hadde heng på en god sisterunde, men det ble for mange bogeys mot slutten. (Foto: Mike Ehrmann, Getty Images)

- Jeg har aldri vært mer glad for å se ballen gå i hullet på 18, oppsummerte Suzann Pettersen etter US Open.

Det ble aldri noe nytt Open-eventyr for Tutta. Hun kom aldri skikkelig i gang i den stadig vekk væravbrutte turneringen, noe som satte spillerne på en durabelig mental prøve. Og turneringen er faktisk ikke helt ferdig heller. En god del spillere har fremdeles noen hull igjen å spille, men for Suzanns del spiller det ingen rolle. Hun var aldri i nærheten av teten, og må trolig ta til takke med en plass blant de 20 beste. I skrivende stund er hun nummer 17.

Det er nærmest for uvant kost å regne for det norske golfesset, som har en seier og flere topp ti-plasseringer så langt i sesongen. Hun avsluttet helgespillet med to runder på 72 slag, en over par, og totalt var hun seks over.

- Jeg er lei av utsettelser og supertidlige morgener, la hun til via Twitter.

Sørkoreanske Hee Kyung Seo leder i klubbhuset på tre under, men hun må altså vente til mandagen for å vite om det er nok til å vinne. Slaget bak ligger So Yeon Ryu, og hun har tre hull igjen å spille. Det samme har Cristie Kerr, og hun er to slag etter.

Angela Stanford har ytterligere et hull igjen å spille, og hun har en teoretisk sjanse til å klare det, selv om hun er tre slag bak teten.

Mika Miyazato, som ledet turneringen lenge, har falt ned til tre over par.

Kilde: golfchannel.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.