Inviterer folkehelseforkjempere til samtale om golf

Inviterer folkehelseforkjempere til samtale om golf

I 16 år har Asker GK og NGF samarbeidet om «Golf Grønn Glede», et eksempel på hvordan samarbeid mellom kommunen og frivilligheten kan bidra til idrettsglede. Nå inviteres det til seminar på Asker GK mandag 28. august.

– Golf er en sport som de aller fleste kan mestre, den gir sunn aktivitet og sosial tilhørighet. Sporten foregår ute i friluft, i vakre omgivelser og man beveger seg i flere timer over store avstander. Det er helt avgjort en helsefremmende aktivitet! Og i løpet av dette seminaret vil vi få en god oversikt over hvordan Golfforbundet, Asker golfklubb, Asker idrettsråd og Asker kommune samarbeider for idrettsglede og folkehelse. Og vi får sjansen til å lære mer om hvordan frivillighet og kommune kan jobbe enda bedre sammen, både nå og i fremtide, uttaler Lene Conradi, ordfører i Asker.

Målgruppen for seminaret på Asker GK er alle som er engasjert i lokalt folkehelsearbeid, enten som ansatte eller frivillig. Les mer her.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.