Iskalde greener for Mickelson

KALD PUTTER: Phil Mickelson vet ikke helt hva som er galt med puttingen sin for tiden, men han satser på å få orden på det i løpet av helgen. (Foto: Donald Miralle, Getty Images)

Phil Mickelson trente mye på putting før US Open, men det så ikke sånn ut på åpningsrunden.

Verdenstoeren gikk en sjelden birdiefri runde på 75 slag torsdag, noe som gjør at han er seks slag bak teten før de resterende 54 hullene. Men Mickelson er ikke bekymret, selv om han gikk sin første runde siden 2007 uten en birdie.
Mange muligheter
- Det er veldig frustrerende å misse alle de mulighetene. Det gjør meg ingenting å ha en dårlig sving her og der eller en bogey her eller der. Det er en del av US Open, sa Mickelson, som er blitt nummer to i turneringen hele fem ganger.
- Jeg er bare nødt til å senke birdies. Vanligvis finner jeg en måte å gjøre dem på, og jeg hadde mange sjanser. Jeg må bare putte bedre, forklarte han.
Lefty fant også Stillehavet på et par anledninger, noe som heller ikke bidrar til en god score. Likevel er han altså ikke mer enn seks slag etter en ledende trio bestående av Paul Casey, Brendan De Jonge og Shaun Micheel.
Må jobbe
- Det er mange utfordrende hull og slag, og før runden tenkte jeg at noe rundt par ville være bra. Men det er tre runder igjen. Hvis jeg går en runde under par, vil jeg være med i teten.
Når det gjelder puttingen, så vet ikke Mickelson helt hva problemet består i.
- Ballen begynner ikke på linjen min. Jeg må jobbe litt med det. Heldigvis har jeg nok tid til å jobbe med det.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.