- Ja, det var en interessant runde

GOD SPREDNING: Ingen klaget på underholdningen da Phil Mickelson skjøt 67 på andre dag av Arnold Palmer Invitational fredag. (Foto: Getty Images)

67 slag, 11 én-putter, to i vannet og en pitch fra 122 meter i hullet.

Phil Mickelson tok innpå teten under andre dag av Arnold Palmer Invitational på PGA Tour fredag, men ikke uten å vise fram noe av sitt beste og verste. Heldigvis mest det beste.

Allerede før turneringen på Bay Hill i Orlando fikk vi et forvarsel om at Phil Mickelson kunne gå lavt denne helgen. Han gikk på utrolige 58 slag under en treningsrunde på The Plantation Golf Club, designet av Fred Couples, mandag. Fredag ble det «bare» 67. Det var en typisk Lefty-runde, med oppturer og nedturer i stil med Orlandos nærliggende temaparker.

- Jeg har en lei tendens til å variere litt, sier Phil Mickelson. - Men selv til meg å være var dette en interessant runde.

Han smiler og trekker på skuldrene når han blir spurt hvorfor det ble som det ble.

- Jeg liker å prøve ut ulike slag, jeg liker å angripe disse pinnene. Noen ganger blir det birdie, andre ganger blir jeg straffet for det. Men slik er det bare, sier Mickelson.

Og nettopp derfor er han elsket av fansen. Etter andre dag av Arnold Palmer Invitational er det fire mann i tet, og tre mann som bare er ett slag bak. Kvartetten D.J. Trahan, Ben Curtis, Davis Love III og Ernie Els, som for alvor har funnet tilbake til godspillet, er alle på -7. Phil Mickelson er på -6 sammen med duoen Kevin Na og Retief Goosen.

Han ligger godt an til å kunne vinne sin første turnering i år. På fem starter er hans beste plassering en del 8. plass på Pebble Beach.

- Jeg har ikke vært med helt i toppen så langt, men jeg kjente at det begynte å sitte igjen før jeg kom hit og jeg har vært veldig fornøyd med spillet mitt i de to første rundene. Jeg gleder meg til helgen, sier Mickelson.

Han brukte bare 23 putter på sin 67-runde, hvilket er sesongbeste. Han senket også en pitch fra 122 meter. Men to utslag gikk i vannet.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.