Jaidee i en klasse for seg

SUPERFINISH: Thongchai Jaidee hadde en meget sterk avslutning av Johnnie Walker Cambodian Open. Her fra Dubai World Championship tidligere i høst. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Thongchai Jaidee har vunnet for 13. gang på den asiatiske touren.

Jaidee, som har vunnet den asiatiske Order of Merit tre ganger tidligere, viste søndag nok en gang at han er å regne blant en av Asias beste golfspillere. Han vant Johnnie Walker Cambodian Open med fire slag, takket være en gnistrende sisterunde på sju under par.

Japanske Kenichi Kuboya, som ledet etter tre runder, måtte nøye seg med andreplass. Koreanske Kim Hyung-sung ble nummer tre.

- Jeg spilte veldig bra hele uken, og jeg har ingenting å klage på. Dette er min andre seier i Johnnie Walker Cambodia Open, og jeg er veldig stolt av meg selv, sa Jaidee etterpå.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.