J.B. Holmes hjerneopereres

OPERERES: J.B. Holmes opereres for en medfødt hjerneskade om en ukes tid. Han har spilt sin siste turnering for sesongen. (Foto: All Over Press)

J.B. Holmes må trekke seg fra helgens The Barclays, og har spilt sin siste PGA Tour-turnering for sesongen.

Den langtslående amerikaneren har slitt med balanseproblemer, og trenger nå operasjon i hjernen for å kurere symptomene. Det betyr at han dermed går glipp av PGA-tourens sluttspill. 29-åringen opereres 1. september.

Lidelsen, kalt Arnold-Chiari-syndrom, har symptomer som svimmelhet, synsproblemer og koordinasjonsproblemer - symptomer han først oppdaget under The Players Championship tidligere i år. 

- Dette er en relativt lavrisiko-operasjon som kun tar en halvannen time. Best av alt er at suksess-raten på operasjonene veldig høy, skriver Holmes i en pressemelding.

Inngrepet innebærer at han har spilt sin siste turnering for sesongen, og kan ikke begynne å trene igjen før om tre måneder.

- Jeg så virkelig frem til årets playoff og forsøke å bedre min 31. plass fra fjoråret. Men om tre måneder kan jeg begynne å komme i bedre form igjen, og vi fant ut at det var lurt å få operasjonen unnagjort så fort som mulig.

The Barclays slår i gang torsdag på Plainfield Country Club i New Jersey.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.