- Jeg er bedre enn noensinne

Henrik Bjørnstad er optimist til tross for en noe variabel start på årets PGA Tour. Foto: Tom Erik Andersen

En noe variabel sesongstart, men Henrik er tålmodig.

Henrik Bjørnstad har klart noen cutter og misset noen cutter i sine fem første starter i comebacket på PGA Tour. Han er likevel full av pågangsmot og optimisme.

- Det har vært litt opp og ned så langt. Jeg har vært veldig nær å klare cutten i de turneringene jeg har røket ut også. Stort sett skyldes det varaible spillet at jeg har vært litt for mye i roughen med driveren. Dermed har jeg heller ikke fått innspillene mine nær nok pinnen. Puttingen har ikke vært veldig bra, men bra, sier Henrik til Golfnews.no.

Han understreker at det er lenge igjen av sesongen.

- Jeg har en veldig god følelse for året og føler meg bedre enn noensinne. Jeg er godt forberedt og tror det kan løsne, sier Henrik.

Livet på touren er iallfall ikke slitsomt for småbarnsfaren.

- Nei, det er vel åtte barnehagetanter på touren. Camilla og Beck (sønnen) har vært med i fire turneringer så langt. Det er nesten lettere for oss å være på tur enn hjemme, smiler han.

Torsdag åpner Henrik i sin sjette turnering for sesongen; Honda Classic i Florida.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.