- Jeg ble hektet på golf

HVA KAN HAN KLARE? Mange er spente på hva Jerry Rice kan klare når han slår ut på Nationwide Tour denne uken. (Foto: Marc Serota, Getty Images)

NFL-legenden Jerry Rice gjør sin debut på Nationwide Tour denne uken.

Rice forteller at han ble så hektet på golf, selv da han spilte for San Francisco 49ers, at han pleide å stå opp klokken fire om morgenen for å rekke en runde før han skulle møte på jobb for sin klubb klokken 0830. Etter trening bar det rett tilbake til rangen.
- Jeg ble hektet på spillet. Det er noe jeg brenner for, sier Rice.
Wide receiveren, som er tatt opp i Hall of Fame for sine prestasjoner på diverse amerikanske fotballarenaer, ber om å bli tatt på alvor når han nå skal veie golfen sin på det nest beste nivået i USA. Torsdag slår han ut på Nationwide Tour etter å ha mottatt en sponsorinvitasjon.
- Dette er en mulighet man får en gang i livet. Dere vet jeg er en konkurransemann. Jeg vil ikke at spillerne på Touren skal tro jeg gjør dette for PR. Det gjør jeg ikke. Jeg har muligheten til å gå ut og bevise for alle at jeg kan spille golf, sier 47-åringen til Associated Press.
Rice har spilt golf i mer enn 20 år, og har vært en gjenganger i diverse pro-ams rundt omkring. Hans beste runde er på 68 slag.
Etter Phil Mickelsons fantastiske sisterunde på Masters søndag, ble Rice så inspirert at han dro rett til rangen.
Turneringen han deltar i, heter Fresh Express Classic. Banens par er 71 slag.
- Jeg er beæret over å få spille med disse gutta. Det hadde vært fantastisk å klare cuten i min debut, sier han.
Jerry Rice spilte 20 sesonger for San Francisco, Oakland og Seattle.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.