- Jeg får ikke sparken

DYNAMIC DUO: Steve Williams og Tiger Woods har holdt sammen i mange år. Det kommer også til å fortsette, tror førstnevnte. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Tigers caddie mener jobben hans ikke er i fare.

Steve Williams og Tiger Woods har jobbet sammen i 11 svært fremgangsrike og lukrative år. Nå som sistnevnte ikke spiller så bra lenger, kommer spørsmålene om newzealanderens jobb er i fare.

Det har ikke Williams merket noe til.

- Jeg er sikker på at hvis det skulle gå den veien, så ville jeg vært den første som fikk vite om det. Jeg ser ingen mulighet for at det skal skje, sa Williams til New Zealand radio onsdag.

Ifølge caddien har ikke Woods noen planer om å bytte ut sitt nøkkelpersonell.

- Folk spekulerer. Han spiller ikke bra, og resultatene hans er ikke hva vi er vant med. Tiger og jeg er gode venner, og vi har vært igjennom en vanskelig tid. Det er det ingen tvil om. Men jeg støtter ham fullt ut, og han har vært fantastisk med meg gjennom hele denne tiden, fortsetter Williams.

Det er snakk om at svingcoach Sean Foley, som hjalp Tiger før PGA Championship, kanskje skal bli brukt mer. Tanken appellerer til Williams.

- Jeg liker hva den nye fyren hadde å si og hvilke teorier han har. Hvis Tiger holder seg til Sean, tror jeg han blir bedre. Det kan ta litt tid, bare.

Woods endte på 28. plass i sist helgs PGA Championship, en uke etter sine verste 72 hull i sin profesjonelle karriere - 18 over par under World Golf Championships-Bridgestone Invitational i Ohio. Men Williams mener ingen skal være i tvil om Tigers evner.

- Tiger Woods er Tiger Woods. Han har vunnet 14 majortitler og 71 turneringer på PGA-touren. Det kan ingen ta fra ham. Han vet hvordan han skal vinne. Når han finner spillet tilbake, så kommer han til å vinne igjen.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.