- Jeg har en følelse for spillet mitt nå

PÅ GANG: Tiger Woods beviste i helgens US Open at han nærmer seg noe som kan kalles en form. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Da seieren var innen rekkevidde, fant ikke Tiger storspillet. Men han er på gang.

Tiger Woods imponerte alle med en gnistrende 66-runde lørdag, og mange var spente på hva verdenseneren ville sette sammen når Pebble Beach skulle håndteres for siste gang søndag ettermiddag. Men istedenfor å fortsette i det samme sporet, ble det en bogeyrik dag for verdenseneren, og han avsluttet med en 74-runde.

Gode slag, dårlig resultat
Det holdt likevel til en delt fjerdeplass sammen med Phil Mickelson. Nordirske Graeme McDowell vant.

Etterpå var det en skuffet Tiger som møtte pressen.

- Jeg startet dårlig og havnet på oversiden av hullet på alle greener. Jeg følte meg bra på oppvarmingen, men jeg slo meg bare inn på greenen på feil sted hele tiden. Men jeg slo egentlig ikke så mange dårlige slag. Jeg havnet bare på feil sted, sa han.

Men selv om han ikke maktet å sette sammen noen toppscore søndag, er det en mer optimistisk Tiger som nå lader opp til British Open om tre uker.

Viktige biter
- Jeg føler at jeg kan spille nå. Jeg har en følelse for spillet mitt, slagene mine, det jeg jobber med. I de to majorturneringene jeg har deltatt i denne sesongen, har jeg hatt en sjanse til å vinne begge. Så det er ikke så ille.

Han er godt fornøyd med svingen sin.

- Jeg føler at jeg satte sammen noen viktige biter denne uken. Det er en lang prosess. Jeg har slått noen slag denne uken som jeg ikke har gjort på en stund, sa Tiger.

Kilde: pgatour.com
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.