- Jeg har ikke vunnet nok

AGENTBYTTE: Rory McIlroy sier han ikke har vunnet nok, og at han trengte en frisk start. Resultatet ble et bytte av agent. (Foto: All Over Press)

Rory McIlroy forteller hvorfor han nylig ga sin trofaste agent sparken.

Rory følte han trengte en ny start da han valgte å forlate sin agent gjennom mange år, Chubby Chandler - en avgjørelse han sier var den vanskeligste han har gjort i sin karriere.

- Det er den vanskeligste samtalen man kan ha, det å sitte sammen med en person som har vært der for deg i ti år og si at du nå vil prøve på noe annet, forklarer nord-iren.

Chandler, som også er agent for Rorys gode venn og landsmann Graeme McDowell, fortalte at han var sjokkert over avgjørelsen. Mange har spurt seg hvorfor Rory vil gjøre en så drastisk endring i en sesong hvor han har gjort det så bra, men Rory føler tydeligvis at han ikke har gjort det bra nok.

- Alt jeg ønsker er å konsentrere på golfen og vinne turneringer. Frem til nå har jeg ikke vunnet nok. Jeg følte jeg trengte å ta et par avgjørelser for å endre på det.

Chandler hadde nettopp fikset McIlroy en lukrativ avtale med Santander Bank i Spania, samtidig som han var i forhandlinger med Oakley, Jumeirah Estates og Titleist. Men Rory hadde allerede bestemt seg, og begrunner det med at det var en avgjørelse som ikke var gjort over natten. Etter PGA Grand Slam of Golf i Bermuda for to uker siden ble Chandler overrakt beskjeden.

- Noen ganger må man ta tøffe avgjørelser for å komme seg fremover. Jeg følte det var en avgjørelse jeg måtte ta. Chubby er verdens beste fyr, men jeg trengte en ny start og et nytt perspektiv. Alt handler om at jeg skal forsøke å spille min beste golf. Det er ikke noe mer ved saken enn det. Med et nytt miljø rundt med kan det hjelpe meg å bli enda bedre.

Kilde: golf.comNorsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.