- Jeg er ikke bekymret for Tiger

I GANG IGJEN: Tiger Woods har lagt sin første golfturnering bak seg etter utroskapsskandalen. Han skal også delta i US Open. (Foto: Getty Images)

Ryder Cup-kaptein Corey Pavin har ingen problemer med Tiger Woods.

Pavin, som denne uken selv deltar i Volvo China Open, fikk naturlig nok en del spørsmål om Tiger Woods i forkant av turneringen. Verdenseneren har varslet en ny pause fra golfen etter sist helgs Masters, men han har meldt seg på til US Open om ganske så nøyaktig to måneder.

Det er også den eneste turneringen han foreløpig har meldt seg på til.

Mangelen på spilletid bekymrer ikke Ryder Cup-kapteinen.

- Jeg var glad for å se han spille igjen, men andre ting er mye viktigere i livet hans nå. Han følte at det var riktig å spille igjen, og han tok seg inn på topp åtte på poenglisten vår, noe som etter mitt skjønn er en bra ting, sa Pavin til pressen onsdag, ifølge europeantour.com.

- Jeg vet ikke når han skal spille neste gang. Jeg tror ikke han vet det selv en gang, la Pavin til. Han sa også at han håper Tiger kommer med på Ryder Cup-laget.

- Han har andre ting å fokusere på i tillegg. Jeg respekterer han for det han kommer til å gjøre, og jeg får bare vente og se, sa Pavin.

Ryder Cup blir arrangert på Celtic Manor i oktober.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.