- Jeg er ikke misfornøyd

TO SEIRE: Y. E Yang har to seire i årets sesong, men mange har hatt større forventninger til fjorårets vinner av PGA Championship. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Y.E Yang ber om å bli trodd på at 2010 ikke har vært en nedtur.

Y.E Yang vant USPGA Championship i 2009, etter at han noe overraskende holdt unna for Tiger Woods på back nine og ble Asias første majorvinner. Men hva skjedde med Yang etter det?

Forventingene og oppmerksomheten har vært stor denne sesongen, og mange har følt at Yang ikke har levd opp til dem. Han havnet midt på treet på pengelisten på PGA-touren, med en tredjeplass i Waste Management Phoenix Open som sin beste notering, mens han har to andre topp ti-plasseringer.

Selv om Yang gjerne kunne ha tenkt seg å spille bedre og mer stabilt, er ikke han ikke misfornøyd med progresjonen.

- Det har ikke vært et skuffende år. Jeg synes ikke jeg har spilt dårlig. Det var et gjennomsnittlig år på PGA-touren, men jeg har vunnet i Kina og Korea, og det er jeg fornøyd med. Jeg har to eller tre turneringer igjen i Asia før jeg reiser til Dubai, og jeg forsøker alltid å gjøre det meste ut av de turneringene, sier han.

Martin Kaymer vant PGA Championship denne sesongen.

- Det er ingen lettelse ikke å ha PGA Championship-tittelen lenger. Det var en god tittel å ha. Interessen og fokuset jeg fikk på grunn av tittelen, var bare positivt. Jeg kan ikke si at jeg er lettet for ikke å ha det lenger. Å ikke være i stand til å forsvare en tittel, er ikke noe nytt. Det skjer hver dag i golf. Jeg er ikke skuffet over det. Hvis jeg får en mulighet igjen, skal jeg forsøke å ta den. Så fort du får følelsen av å være en majorvinner, vil du gjerne ha mer.

Yang deltar denne uken i CIMB Asia Pacific Classic i Malaysia.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.