- Jeg klarer f**n ikke å treffe ballen!

MOT ALLE ODDS: Darren Clarke var ikke videre optimistisk uken før han vant The Open. (Foto: All Over Press)

Sports Illustrated har listet opp de 20 beste sitatene fra golfåret 2011. Vi har plukket ut våre favoritter her.

 

Jeg klarer f*** ikke å treffe ballen. Jeg er f***s ubrukelig! - Darren Clarke var tydeligvis ikke fornøyd med formen da han stod på trengingsgreenen uken før han vant The Open.

 

 

 

Hvordan skal vi telle alle slagene? Jeg klarer ikke å holde tellingen! - Kevin Na inne i skogen mens han gjorde 16 slag på ett hull i Valero Texas Open.

 

 

 

Vår hattepolitikk er den samme som på Augusta. Snu den rundt. - Rickie Fowlers ungdommelige image går ikke hjem hos alle, blant annet hos dette medlemmet på Quail Hollow.

 

Jeg har gått caddie i 33 år, vunnet 145 ganger og dette er den mest tilfredsstillende i min karriere. - Caddie Steve Williams tok æren for Adam Scott sin seier i Bridgestone Invitational.

 

 

Jeg har ingen. - Phil Mickelson sin caddie Bones Mackay svarer litt mer ydmykt en kollega Williams på spørsmål om hvor mange seiere han har.

 

Svingen hans er definitivt bedre enn det min var i den samme alderen. Men i 1999 falt alt på plass for meg, og de neste to årene gjorde jeg det ganske bra. - Tiger Woods om Rory McIlroys seier i US Open. Fra 1999 til 2001 vant Tiger fem major-titler.

 

Jeg har slått den putten hundrevis av ganger siden, og den har aldri falt venstre igjen. - Jack Nicklaus om birdieputten på hull 17 i 1968 Masters som så vidt snek seg ned i hullet.

 

 

Jeg vil heller spise en golfball enn å se denne filmen igjen. - Den amerikanske filmkritikeren Roger Ebert var ikke videre begeistret over golffilmen Seven Days in Utopia.

 

Det han gjorde er kvalmende. Han er viktig for golf-sporten og er en inspirasjon for alle som ønsker å bli profesjonelle golfere, men han har en side ved seg som bare er arrogant og sutrete.  Noen på green må kanskje putte over spyttet hans - lavere kan han ikke komme - Sky Sports kommentator Ewen Murray var ingen stor fan av Tiger Woods sin salve på greenen i Dubai Desert Classic. Woods ble senere bøtlagt av European Tour, og beklaget hendelsen.

 

 

 

 

Nå som min sosiale status i Japan er på vei oppover er det mitt ansvar å forsørge de som er i nød - Ryo Ishikawa donerte alt han vant i 2011 til jordskjelv-ofrene i Japan.

 

Man så det for noen uker siden i Masters. Tiger spilte fantastisk på front nine på søndagen, men det var egentlig ikke noen som var redd for ham noe mer - Martin Kaymer mener Tiger Woods ikke lenger får sine motspillere til å skjelve i buksene.

 

Jeg kan ikke huske å ha sagt at Tigers æra er over - Luke Donald etter at Daily Express publiserte en artikkel med overskriften "Luke Donald: The Tiger Woods Era is Over".

 

Se den fullstendige listen her


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.