- Jeg kommer til å gi alt

SUGEN: Simon Dyson har veldig lyst til å komme med på Ryder Cup-laget. Veldig. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Denne mannen er ivrig etter å komme med på Ryder Cup-laget. Sjekk Simon Dysons reiserute denne uken.

Simon Dyson ble nummer 12 i helgens PGA Championship, men det var på langt nær nok til å sikre ham en plass på Colin Montgomeries Ryder Cup-lag. Til det trengs det adskillig skarpere lut.

Mens spillerne som allerede er kvalifiserte tar det rolig denne uken, fløy Dyson like godt fra Chicago til London like etter at turneringen var ferdig, fløy deretter videre til Praha, før han tok toget til Ostrava der han denne uken skal delta i Czech Open.

32-åringen ligger på 16. plass på europeernes poengliste, og det er fortsatt to turneringer igjen å gjøre det på. Dyson skal delta i begge.

Vinner han søndag, er han så godt som inne blant de ni beste - hvilket vil skyve Paul Casey ut av det gode, glade selskap.

Både Casey, Padraig Harrington, Luke Donald og Justin Rose har alle sagt at de ønsker å bli værende i USA for starten av FedEx-sluttspillet i neste uke, og hvis Casey blir skviset ut av Dyson eller noen andre, vil en av de fire ovennevnte stjernene gå glipp av Ryder Cup.

Montgomerie har bare tre wild cards tilgjengelig.

- Jeg har aldri slått ballen bedre enn jeg gjorde i forrige uke, og jeg kommer til å gi alt jeg har for å komme med på laget. Dette er kanskje den beste sjansen jeg har til å vinne en Ryder Cup, og Whistling Straits har gitt meg store mengder selvtillit. Jeg kan ikke vente til de to neste ukene, sier Dyson til Press Association.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.