- Jeg kommer til å være der

KLAR: Tiger Woods er klar til Masters. Spørsmålet nå er om han skal spille på Bay Hill i mellomtiden. (Foto: All Over Press)

Tiger Woods med gledelige nyheter på amerikansk frokost-TV torsdag.

Torsdag morgen gjestet Tiger Woods ABCs "Good Morning America". Ikke uventet ble hans akillesskade fra WGC-Cadillac Championship forrige søndag tema, og som han gjorde på Twitter tidligere denne uken bekrefter Tiger på ny at skaden ikke var så ille som først antatt.

 

- Jeg kommer til å være der, ikke vær redd for det, svarte han på spørsmål om han kanskje ikke får deltatt i årets første major.

 

Tiger er også påmeldt til neste ukes Arnold Palmer Invitational på Bay Hill, et sted han har vunnet seks ganger tidligere. Han vil hverken bekrefte eller avkrefte om han kommer til å spille denne turneringen.

 

- Sårheten i akillesen er borte. Forhåpentligvis spiller jeg neste uke.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.